Real-time Earth and Moon Phase

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πρώιμα Αποτελέσματα Θεραπείας Οξαλικού οξέος με εξάχνωση

Αφού λυπών έφτιαξα 2 συσκευές εξάχνωσης οξαλικού οξέος(της προηγούμενης ανάρτησης) και με την ευκαιρία τον ημερών(αργίες)ξεκίνησα στης 26/12/2011 πρωί πρωί για το μελισσοκομείο μου.

Η ώρα 8:00 και η θερμοκρασία 1,5C.


Μετά από 2-2,5 ώρες αφού τελείωσα 34 κυψέλες με μοναδικό πρόβλημα το φλόγιστρο βουτανίου που ήταν μισογεμάτο αλλά αρνιότανε να δουλέψει σωστά μετά της 10-12 πρώτες κυψέλες λόγου κρύου φαντάζομαι(ας είναι καλά το mapp gaz που με έβγαλε ασπροπρόσωπο)... μάζεψα τα πράγματα μου κάνω έναν γρήγορο έλεγχο στης κυψέλες μήπως εχω ξεχάσει καμία πόρτα την οποία δεν εχω βάλει στην θέση της και αποχαιρετώ τα μελίσσια μου με την ελπίδα πώς όλα θα πάνε καλά!!

Ημέρα Τρίτη 3/1/2012 και 14:30 η ώρα
Μετά από 8 ημέρες και αφού ο καιρός ήταν ευνοϊκός για ένα γρήγορο τσεκάρισμα Ξεκίνησα για το μελισσοκομείο μου ώστε να ικανοποιήσω την περιέργεια μου και ταυτόχρονα την αγωνία μου για το αν είχε αποτέλεσμα η θεραπεία και το κυριότερο... τα μελίσσια ήταν εκεί δραστήρια? ή αποδήμησαν εις Κύριο!!



Ο έλεγχος έγινε σε δυο τυχαία μελίσσια και από το κάθε μελίσσι έβγαλα 2-3 πλαίσια ώστε να μπορέσω να βγάλω και της απαραίτητες φωτογραφίες.
Νομίζω πως οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλάνε από μόνες τους.


















1 σχόλιο:

  1. Γειά σου Άγγελε
    πανέξυπνη και ευρηματική η κατασκευή σου όμως έχει ένα μειονέκτημα : την πολυπλοκότητα στην χρήση της καθώς απαιτεί την μεταφορά μπαταρίας , συσκευής και φιάλης γκαζ ταυτόχρονα.
    Κατα τα άλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μα άριστα αποτελέσματα .
    Μπράβο για την προσπάθειά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή