Real-time Earth and Moon Phase

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Του Κύριου Τούλη

Κάσες Τέλος... είναι όλες γεμάτες και ο αφεσμος που κρέμεται από το δεντράκι τι θα απογίνει? Να το αφήσω μόνο του και στην τύχη του? Δεν νομίζω!! Ένα τηλέφωνο τον κύριο Τούλη(χωριανός, ερασιτέχνης μελισσοκόμος, συνάδελφος δηλ.) και του εξηγώ πώς έχει η κατάσταση. Τον ρωτώ σε ενδιαφέρει? Αν ναι ετοίμασε κάσα και πάμε.Η απάντηση ήταν καταφατική, ευπρόσδεκτο μου είπε πώς είναι αφού σε μια προηγούμενή συζήτηση που είχαμε, εξέφρασε την επιθυμία του να πολλαπλασιάσει τα τσιμπήματα στα χέρια τα οποία του κάνουν καλό στα αρθριτικά αλλά και αλλού!! Επιστρατεύτηκε λυπών το Bobcat και ο χειριστής του που τυχαίνει να είναι αδερφός μου και ιδού το αποτέλεσμα. Μεγεια κύριε Τούλι και καλά τσιμπηματακια ;-)

3 σχόλια:

  1. κι εγω μετ bobcat κολησα... αυτο θα πει να κινεις τους παντες για εναν αφεσμο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σκάλες τα σκαρφαλώματα και τα κλαδέματα για να φτάσουμε κοντά στον αφεσμο μας φανήκανε κάπως παραδοσιακά και είπαμε να το κάνουμε λίγο ποιο περιπετειώδες ;-) !!!
    Εδώ που τα λέμε το κράτος μερίμνησε ώστε να τα ξεκουράσουμε τα μηχανήματα μας εδώ και 2 χρόνια και θα πάει μακριά ακόμα αυτή η βαλίτσα... Έτσι λυπών είπαμε να το βάλουμε και λίγο να ''δουλέψει'' το μηχάνημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή